Twitter oficial de Grup Caliu Canal de Youtube oficial de Grup Caliu Facebook oficial de Grup Caliu Canal d' Instagram oficial de Grup Caliu
L’Ateneu Divers C/Mossèn Batlle, 5, Local 2 08024 Barcelona Tel. 93 237 27 16 grupcaliu@yahoo.es
DESTACATS 
RÀDIO CALIU
Twitter oficial de Grup Caliu Canal de Youtube oficial de Grup Caliu Facebook oficial de Grup Caliu Canal d' Instagram oficial de Grup Caliu
En aquest reportatge de la Revista Claror expliquem com el Grup Caliu  col·labora amb els clubs del grup Claror per promoure l'esport per a  persones amb diversistat intel·lectual. Fes cick  sobre l’imatge.per veure el vídeo. 
PROJECTE ACTIVA’T - UNA PROPOSTA DE MEDIACIÓ PER A LA INCLUSIÓ  SOCIAL
l’Ateneu Divers C/Mossèn Batlle, 5, Local 2 08024 Barcelona Tel. 93 237 27 16 grupcaliu@yahoo.es
Gran èxit del grup de teatre  ,de l’Ateneu Divers, CALIUDOSCOPI
 MARÇ 2020
ACTUALITAT
ORATGE I GRUP CALIU - L’ATENEU DIVERS
Des de Grup Caliu i l’AteneuDivers vam tenir el plaer de compartir experiències amb l’associació ORATGE dins del projecte “TRENCANT BARRERES”, una trobada molt enriquidora i emocionant.
Mitjançant el conveni entre totes dues entitats, grups reduïts de tres  persones poden accedir als clubs per practicar activitat física. Les  activitats guiades i l'acompanyament d'una persona de suport facilita el  coneixement del Club i permet una millora gradual de la seva autonomia. 
RENOVEM LA COL·LABORACIÓ AMB CLAROR FUNDACIÓ
Podeu consultar l’últim comunicat fent click AQUÍ
COMUNICATS
Concert d’ ORIOL BARRI
Concert de MARC RÀMIA
GRUP CALIU - ATENEU DIVERS,  aconsegueix superar el verkami
Moltes gràcies als 382 mecenes, sense la vostra solidaritat i compromís  aquesta fita no hauria sigut possible, gràcies a totes i tots vosaltres  per  ajudar-nos a poder seguir defensant aquest projecte, tant pioner, que es  diu Ateneu Divers, del qual ja en formeu part. Moltes gràcies de tot cor. Us estimem!!!
BUTLLETÍ D’ACTIVITATS
AGENDA D’ACTIVITATS
Entra fent click sobre la imatge i gaudeix del nostre programa de ràdio més divers.
El passat mes de març es va estrenar al Centre Cívic la  Farinera, del barri del Clot, l’adaptació de l’obra teatral  “Noè al port d’Hamburg” de Joan Oliver (Pere IV) , un  espetacle que va omplir l’auditori de gom a gom  d’espectadors que volien gaudir de la representació. Us deixem unes quantes fotografies per que jutgeu  vosaltres mateixes. Des de l’Ateneu Divers volem  felicitar a tot l’equip artístic de el grup de teatre  CALIUDOSCOPI, moltes gràcies per l’espectacle.   
QUI SOM PROGRAMES TRANSPARÈNCIA DOCUMENTS/ARXIUS MULTIMÈDIA BLOCS COMUNICATS CONTACTE
Fes click sobre les  fotos per fer-les més  grans.